Om oss

Kildes Jobbstrekk har kontorer i fem byer. Her er en oversikt over hvem som strekker på våre kontorer rundt om i landet.

 

Jobbstrekken Oslo

Frida Skinner :

Frida Skinner

Utdannet som musikalartist ved London Studio Centre i London 2015, og har jobbet frilans som skuespiller og danser i Norge siden. Hun har vært medvirkende i både film- og tv produksjoner, samt gjort flere danseoppdrag i Norge. Hun jobber også som dansepedagog, i tillegg til Jobbstrekken, som hun har vært ansatt i siden Februar 2016.

Elise Rougnø :

Elise Rougnø

Utdannet fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Har en bachelorgrad i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. Jobber som frilans danser/musikalartist og underviser ved Norsk Ballettinstitutt. Hun har jobbet med Jobbstrekken siden januar 2017. 
Line Kanaris :

Line Kanaris

Line Kanaris er utdannet ved Universitetet i Stavanger, med en bachelor i dans med integrert PPU. Hun har jobbet hos Jobbstrekken siden høsten 2016, og jobber i 2017 som vikar. Line arbeider som frilans dansekunstner og er også medlem av det nyoppstartede dansekollektivet; KOLLEKTIVNI.  

Mette Kjær Enger :

Mette Kjær Enger

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo og Studio Harmonic i Paris. Hun har bakgrunn som ballettpedagog og har arbeidet ved flere ballettskoler i Oslo. Mette har drevet Kilde siden 2001 og har god erfaring med å forebygge belastningsskader i næringslivet.

 


Kontakt:
M: 906 85 217
E-post: mette@jobbstrekken.no

Hilde Sandstad :

Hilde Sandstad

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo, har også bakgrunn som ballettpedagog og har arbeidet ved flere ballettskoler i Trondheim, Arendal og Oslo. Hun har i tillegg bred erfaring innen treningsbransjen, både som gruppetreningskoordinator og som instruktør. Hilde startet i Kilde i 2003 og driver selskapet sammen med Mette.

 

Kontakt:
M: 924 24 372
E-post: hilde@jobbstrekken.no

Katrine Lorentzen Epland :

Katrine Lorentzen Epland

Katrine er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole. Hun er ansatt på fulltid i Kilde AS, hvor hun  jobber som koordinator og drifter avdelingene i Bergen og Tromsø. Ved siden av underviser hun på Norske Ballettinstitutt. 

Kontakt
M: 91129279
Epost: katrine@jobbstrekken.no

Birgit Wibe :

Birgit Wibe

Utdannet fra Idrettshøgskolen ved NTNU, Høgskolen i Sør-Trøndelag der hun tok fysioterapiutdanning, samt ved Akupunkturhøgskolen i Oslo. Har jobbet med Jobbstrekken siden 2004. Birgit jobber med intern-kursing, oppfølging av kunder med plager, samt utvikling av øvelser.

Siren Hermansen :

Siren Hermansen

Siren ble ferdigutdannet danser og dansepedagog, med fordypning jazzdans, ved Norges Dansehøyskole våren 2014. Hun har også studert dans og musikalteater ved l'Académie Internationale de la Danse i Paris høsten 2010. Siren startet som intruktør for Jobbstrekken høsten 2014 og jobber også som dansepedagog ved Danseklubben Studio1.

Anette Teveldal :

Anette Teveldal

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen i Oslo med jazz som hovedfag. Anette har jobbet for Jobbstrekken siden 2011, og underviser også i dans ved West End Studios i Oslo.

Malin Isaksen :

Malin Isaksen

Utdannet ved Norges Dansehøyskole våren 2013 med fordypning i jazzdans. Malin har jobbet for Jobbstrekken siden høsten 2013, og jobber også som dansepedagog ved Asker dans og ballett og på treningssenteret ICON Ila.

Sophie Madeleine Volmert Urdal :

Sophie Madeleine Volmert Urdal

Utdannet ved Norges Dansehøyskole våren 2013, der hun tok en bachelor med fordypning i moderne og samtidsdans. Sophie Madeleine startet som instruktør hos Jobbstrekken høsten 2013, og har undervist ved Studio Dynamica siden høsten 2011.

Camilla Evensen :

Camilla Evensen

Utdannet fra HiA og Den Norske Balletthøyskole. Camilla har jobbet med Jobbstrekken siden 2007 og underviser også i dans ved Rælingen Kulturskole og Den Norske Ballettskole. Camilla er våren 2015 inn hos jobbstrekken som vikar.

Åsne Storli :

Åsne Storli

Åsne er utdannet ved Norges Dansehøyskole og har jobbet med Jobbstrekken siden august 2012. Siden januar 2014 er hun tilknyttet Jobbstrekken som vikar. Hun arbeider frilans som danser og har også hatt pedagogstillinger ved Terpsi Dansestudio i Oslo, Njård RG og Ballettskolen i Ski. Denne høsten er hun aktuell i forestillinger av Mari Bø, Silje Solheim Johnsen, og Simone Grøtte, og er også involvert i koreografiutvikling til forestillinger av Kari Hoaas, Maria Landmark, og Elisabeth Ludwig

Jobbstrekken Bergen

Jobbstrekken Trondheim 

Marion Añonuevo :

Marion Añonuevo

Utdannet ved Liverpool Institute for Performing Arts i England med bachelor i dans. I Trondheim jobber hun som yoga og Les Mills instruktør, frilans danser og dansepedagog. 

Hanne Aalberg :

Hanne Aalberg

Utdannet fra Norges Dansehøyskole i Oslo våren 2014, der hun tok fordypning i Jazz. Hanne startet som instruktør for jobbstrekken høsten 2014 samtidig som hun studerer master i yrkesdidaktikk i kunstfag ved NTNU i Trondheim.

Heidi Grøtte :

Heidi Grøtte

Utdannet ved Norges Dansehøyskole våren 2014. Heidi jobber som frilans danser og som pedagog ved flere danseskoler, blant annet Bajazz Ballettstudio og Terpsi Dansestudio.

Jobbstrekken Tromsø

Hanna Tjelmeland Fause :

Hanna Tjelmeland Fause

Hanna er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen i Oslo med jazz som hovedfag. Hun startet i Jobbstrekken som vikar våren 2013, og ble fast instruktør høsten 2013. Hun jobber også som dansepedagog hos Tromsø kulturskole, og er frilans danser.

 

Kontakt 
M: 928 36 299
E-post: hanna@jobbstrekken.no

Linn Anna Eriksen :

Linn Anna Eriksen

Linn Anna Eriksen er utdannet fra Den Norske Ballethøyskolen og Bårdar, og har jobbet for   jobbstrekken siden 2014.  Linn Anna jobber også som pedagog hos Salsademika og Dansademika i Tromsø.

Jobbstrekken i Steinkjer

Guro Gulstad :

Guro Gulstad

Guro er utdannet ved Skolen for Samtidsdans og startet hos oss i januar 2015.
Hun jobber for Dans i Nord-Trøndelag og har også jobbet for Inderøy Videregående Skole.