Om oss

Kildes Jobbstrekk har kontorer i 22 byer. Her er en oversikt over hvem som strekker på våre kontorer rundt om i landet.

 

Jobbstrekken Oslo

Mette Kjær Enger :

Mette Kjær Enger

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo og Studio Harmonic i Paris. Hun har bakgrunn som ballettpedagog og har arbeidet ved flere ballettskoler i Oslo. Mette har drevet Kilde siden 2001 og har god erfaring med å forebygge belastningsskader i næringslivet.

Kontakt:
M: 906 85 217
E-post: mette@jobbstrekken.no

Hilde Sandstad :

Hilde Sandstad

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo, har også bakgrunn som ballettpedagog og har arbeidet ved flere ballettskoler i Trondheim, Arendal og Oslo. Hun har i tillegg bred erfaring innen treningsbransjen, både som gruppetreningskoordinator og som instruktør. Hilde startet i Kilde i 2003 og driver selskapet sammen med Mette.

Kontakt:
M: 924 24 372
E-post: hilde@jobbstrekken.no

Katrine Lorentzen Epland :

Katrine Lorentzen Epland

Katrine er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole med jazzdans som hovedfag. Hun er partner i Kilde AS. Ved siden av underviser hun på Norsk Ballettinstitutt. 

Kontakt
M: 91129279
Epost: katrine@jobbstrekken.no

Anette Teveldal :

Anette Teveldal

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen i Oslo med jazz som hovedfag. Anette har jobbet for Jobbstrekken siden 2011, og fra januar 2018 er hun inne i en 70% stilling som koordinator for alle instruktørene. Hun underviser også i dans ved West End Studios i Oslo.

Kontakt
M: 98681135
Epost: anette@jobbstrekken.no

Birgit Wibe :

Birgit Wibe

Utdannet fra Idrettshøgskolen ved NTNU, Høgskolen i Sør-Trøndelag der hun tok fysioterapiutdanning, samt ved Akupunkturhøgskolen i Oslo. Har jobbet med Jobbstrekken siden 2004. Birgit jobber med intern-kursing, oppfølging av kunder med plager, samt utvikling av øvelser.

Frida Skinner :

Frida Skinner

Frida er utdannet som musikalartist ved London Studio Centre i London 2015, og har jobbet frilans som skuespiller og danser i Norge siden. Hun har medvirket i både film- og tv produksjoner, samt gjort flere danseoppdrag i Norge. Hun jobber også som dansepedagog, i tillegg til Jobbstrekken, som hun har vært ansatt i siden Februar 2016.

Elise Rougnø :

Elise Rougnø

Utdannet fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Har en bachelorgrad i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. Jobber som frilans danser/musikalartist og underviser ved Norsk Ballettinstitutt. Hun har jobbet med Jobbstrekken siden januar 2017. 
Caroline Navestad :

Caroline Navestad

Caroline er tdannet jazz/moderne danser ved Balettakademien i Stockholm (2015), og jobber nå som frilans danser i Oslo. Hun har medvirket som danser og skuespiller i oppsettinger ved b.l a. Katuaq Kulturhus på Grønland og Oslo Nye Hovedscenen, samt gjort reklameoppdrag. 
Ved siden av frilanslivet jobber hun som personal på Oslo Nye Teater og i jobbstrekken, som hun har vært ansatt i siden November 2017. 
Solveig Marie Husevåg :

Solveig Marie Husevåg

Solveig er utdannet danser og pedagog fra Norges Dansehøyskole. Hun har jobbet hos oss siden høsten 2017, og strekker bl.a hos NRK og Handelsbanken hver uke. I tillegg er hun pedagog ved Lillehammer dansesenter, der hun underviser elever i aldersspennet 7 til 77 (!) år!

Elisabeth Oterholt Peersen :

Elisabeth Oterholt Peersen

Elisabeth var ferdig utdannet ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) i 2016. Hun startet å jobbe i Jobbstrekken høsten 2016. Ved siden av dette er hun dansepedagog på Dancespace og holder kulturskoletimen for 2.klassinger på diverse skoler i Rælingen kommune. Hun jobber også frilans, og er danser i Quick Style Kompani.

Linn Camilla Fjelleng Hansen :

Linn Camilla Fjelleng Hansen

Linn Camilla er utdannet ved Norges Dansehøyskole med moderne- og samtidsdans som hovedfag (2017). Hun startet i Jobbstrekken i juni 2017, og jobber ellers som frilans danser og pedagog i Oslo. 

Susanne Karin Moe :

Susanne Karin Moe

Susanne jobber som dansepedagog, PT, yoga-og pilatesinstruktør og frilansskuespiller. «Jeg brenner for at folk skal kjenne gleden og friheten av å bevege seg og av å ha en sunn kropp fri for smerte». Susanne har jobbet hos Jobbstrekken i over 1 år.

Cecilie Välinen :

Cecilie Välinen

Cecilie jobber som frilans danser og skuespiller, og har jobbet hos Jobbstrekken i 1 år.

Karina Cecilie Bergmann :

Karina Cecilie Bergmann

Karina startet i Jobbstrekken i 2019, hvor hun har IF og Equinor fast hver tirsdag i Oslo.

Louise Hellern Letting :

Louise Hellern Letting

Louise er utdannet danser fra Bårdar International (2014). Hun jobber nå som fast danser i showgruppen «Show de Vida», samtidig som hun jobber frilans som danser i flere produksjoner. Begynte å jobbe for jobbstrekken i oktober 2018 i Oslo. 

Nora Helena Dyrholm :

Nora Helena Dyrholm

Nora har en bachelor i utøvende dans fra Universitetet i Stavanger, samt en ettårig Praktisk Pedagogisk-utdanning for dansere og et enkeltemne i Spesialpedagogikk. For øyeblikket holder hun på med en master i Dansevitenskap på NTNU og jobber på danseskolen KGB dans i Lysaker og Asker. I tillegg jobber hun som frilans danser og instruktør innenfor styrke, pilates og yoga. Hun har jobbet i jobbstrekken i 2 år, både i Stavanger og Oslo.

Sofie Westvik :

Sofie Westvik

Sofie Westvik kommer fra Tromsø og har en bachelor i Moderne- og samtidsdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole. Hun har vært fast instruktør for Jobbstrekken siden høsten 2017. I tillegg til Jobbstrekken er hun dansepedagog på Lysejordet AKS og jobber som frilans danser. 

Ane Eikemo :

Ane Eikemo

Ane Eikemo er utdannet musikalartist fra Musikkteaterhøyskolen (2015) i Oslo. Etter endt utdannelse har hun jobbet frilans i ulike sceneproduksjoner som sanger, danser og skuespiller. Hun underviser også i dans for Den Norske Ballettskole. Ane begynte i jobbstrekken januar 2019 og holder til i Oslo. 

Maria Westher :

Maria Westher

Maria er utdannet fra Mountview Academy of Theatre Arts i London, og Bårdar Akademiet i Oslo. I tillegg til Jobbstrekken jobber hun frilans som sanger og musikalartist, og underviser i dans og musikal. Har jobbet for Jobbstrekken i Oslo siden høsten 2018. 

Ragna Gullbrekken :

Ragna Gullbrekken

Ragna er et rimelig nytt tilskudd til Jobbstrekken. Ragna er utdannet ved Bårdar Akademiet og startet i jobbstrekken i april 2019. Ragna strekker i Oslo, og studerer kulturledelse ved siden av Jobbstrekken. 

Sara Kaspersen :

Sara Kaspersen

Sara er danser og danselærer utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo og Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance, og har tidligere jobbet som treningsinstruktør. Sara begynner med faste strekker i Oslo høsten 2019 etter å ha vært vikar en stund. 

 

 Jobbstrekken Stavanger

Marte Aspås Krog :

Marte Aspås Krog

Marte er utdannet danser med fordypning i moderne/samtidsdans og dansepedagog ved Universitetet i Stavanger - fakultet for utøvende kunstfag. Hun jobber som dansepedagog ved Stavanger Kulturskole og frilanser på siden. Marte gjør jobbstrekk i Stavanger. 

 

Jobbstrekken Bergen

Iselin Mork :

Iselin Mork

Iselin er utdannet danser fra Bårdar Akademiet og har undervist i dans i en årrekke ved Åsane Ballettskole. Hun har videreutdannet seg til skuespiller i Roma, Italia, og har også studier i italiensk og kunsthistorie bak seg. 
I tillegg til Jobbstrekken, frilanser hun som skuespiller og underviser i yoga.
Brita Grov :

Brita Grov

Brita er utdannet danser fra Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London og har videreutdanning i fysisk teater og har mastergrad i Contemporary Performance Practices. Brita har fleire år jobbet som frilans danser, koreograf og lærer i London og Norge. Hun jobber som frilans dansekunstner i foretaket 'Grov Productions’ og kollektivet ‘Kvinnereller' og startet å strekke i ‘Jobbstrekken' høsten 2018.

 

Jobbstrekken Trondheim

Emilie Fløisand Moen :

Emilie Fløisand Moen

Emilie har studert på Spin Off forstudium i dans, og Balettakademien i Stockholm. Hun underviser nå som pedagog på Lets Dance i Trondheim og freelancer som danser.

Kine Kvarme Tørring :

Kine Kvarme Tørring

Kine har bachelorgrad fra Den Norske Balletthøyskole, og studerer master i barnekultur og kunstpedagogikk. Hun jobber i jobbstrekkens avdeling i Trondheim. I tillegg jobber hun som danser og koreograf, og er nå inne som lærer på Inderøy Videregående skole (musikk, dans, drama).

Hanne Konstad Aalberg :

Hanne Konstad Aalberg

Hanne er utdannet fra Norges Dansehøyskole med jazz fordypning (2014), og har master i kunstfagsdidaktikk. Hun jobber frilans som danser og koreograf, og som dansepedagog ved Kulturskolen i Stjørdal. Hun startet som instruktør for jobbstrekken høsten 2014, og holder til i Trondheim. 

 

 

Jobbstrekken Steinkjer

Mari Angell-Petersen Grønnesby :

Mari Angell-Petersen Grønnesby

Mari er utdannet ved Norges Dansehøyskole (2014). Hun var med og startet Dansekollektivet og dansekompaniet Kvinns. I tillegg underviser hun i dans ved Steinkjer Kulturskole og er sertifisert lærer i ContaKids.
Guro Gulstad :

Guro Gulstad

Guro er utdannet ved Skolen for Samtidsdans og startet hos oss i januar 2015. Hun jobber som vikar på Jobbstrekken i Steinkjer nå.
Hun jobber for Dans i Nord-Trøndelag og har også jobbet for Inderøy Videregående Skole.

 

Jobbstrekken Drammen / Asker

Beata Kapluk :

Beata Kapluk

Beata er utdannet danser fra Statlig Ballettskole i Polen og Moderne Dansakademi  i Berlin. Hun strekker selskaper i Drammen. Hun startet å jobbe i Jobbstrekken i Januar 2019, og i tillegg til Jobbstrekken er hun balletpedagog. 

 

Jobbstrekken Ski

Synne Eriksen :

Synne Eriksen

Utdannet fra Liverpool Institute for Performimng Arts (2017). Startet i Jobbstrekken januar 2019, hvor hun strekker i Ski og jobber ellers frilans med dans og underholdning.

 

 

Jobbstrekken Hamar

Frida Vorgaard :

Frida Vorgaard

Frida er utdannet danser fra Trinity Laban i London. Hun jobber nå som danselærer på PS:Dance og Ringsaker kulturskole, og er også freelance som koreograf og danser. Hun har jobbet for jobbstrekken i 2 1/2 år og stortrives med å strekke sammen med bedriftene på Hamar.

 

Jobbstrekken Tromsø

Linn Anna Eriksen :

Linn Anna Eriksen

Linn Anna Eriksen er utdannet fra Den Norske Ballethøyskolen og Bårdar, og har jobbet for   jobbstrekken siden 2014.  Linn Anna jobber også som pedagog hos Salsademika og Dansademika i Tromsø.

Hanna Tjelmeland Fause :

Hanna Tjelmeland Fause

Hanna er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen i Oslo med jazz som hovedfag. Hun startet i Jobbstrekken som vikar våren 2013, og ble fast instruktør høsten 2013. Hun jobber også som dansepedagog hos Tromsø kulturskole, og er frilans danser.

 

Kontakt 
M: 928 36 299
E-post: hanna@jobbstrekken.no

 

Jobbstrekken Sandefjord / Larvik

Kristina Skjelberg :

Kristina Skjelberg

Kristina har en Bachelor fra Statens Balletthøgskole og teacher training fra Martha Graham School of Contemporary Dance New York. Hun har også utdanning som Personlig trener fra American Council on Exercise og Sertifisert NLP Master Helse og Business Coach, samt sertifisert Yogainstruktør og Redcord Specialist. I tillegg til Jobbstrekken, er hun gründer og driver Overskuddsskolen.