Om oss

Kildes Jobbstrekk har kontorer i 24 byer. Her er en oversikt over hvem som strekker på våre kontorer rundt om i landet.

 

Jobbstrekken Oslo

Mette Kjær Enger :

Mette Kjær Enger

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo og Studio Harmonic i Paris. Hun har bakgrunn som ballettpedagog og har arbeidet ved flere ballettskoler i Oslo. Mette har drevet Kilde siden 2001 og har god erfaring med å forebygge belastningsskader i næringslivet.

Kontakt:
M: 906 85 217
E-post: mette@jobbstrekken.no

Hilde Sandstad :

Hilde Sandstad

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo, har også bakgrunn som ballettpedagog og har arbeidet ved flere ballettskoler i Trondheim, Arendal og Oslo. Hun har i tillegg bred erfaring innen treningsbransjen, både som gruppetreningskoordinator og som instruktør. Hilde startet i Kilde i 2003 og driver selskapet sammen med Mette.

Kontakt:
M: 924 24 372
E-post: hilde@jobbstrekken.no

Katrine Lorentzen Epland :

Katrine Lorentzen Epland

Katrine er utdannet fra Den Norske Balletthøyskole med jazzdans som hovedfag. Hun er partner i Kilde AS. Ved siden av underviser hun på Norsk Ballettinstitutt. 

Kontakt
M: 91129279
Epost: katrine@jobbstrekken.no

Anette Teveldal :

Anette Teveldal

Utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen i Oslo med jazz som hovedfag. Anette har jobbet for Jobbstrekken siden 2011, og fra januar 2018 er hun inne i en 70% stilling som koordinator for alle instruktørene. Hun underviser også i dans ved West End Studios i Oslo.

Kontakt
M: 98681135
Epost: anette@jobbstrekken.no

Frida Skinner :

Frida Skinner

Frida er utdannet danser ved London Studio Centre (2015), og har senere tatt årsstudiumet Kulturledelse ved OsloMet, hvor hun har jobbet frilans som produsent og danser i Norge siden. Frida har vært ansatt i Jobbstrekken siden Februar 2016, og jobber nå på Kilde-kontoret med ansvar for driften av nettsiden.

 

Birgit Wibe :

Birgit Wibe

Utdannet fra Idrettshøgskolen ved NTNU, Høgskolen i Sør-Trøndelag der hun tok fysioterapiutdanning, samt ved Akupunkturhøgskolen i Oslo. Har jobbet med Jobbstrekken siden 2004. Birgit jobber med intern-kursing, oppfølging av kunder med plager, samt utvikling av øvelser.

Ane Eikemo :

Ane Eikemo

Ane Eikemo er utdannet musikalartist fra Musikkteaterhøyskolen (2015) i Oslo. Etter endt utdannelse har hun jobbet frilans i ulike sceneproduksjoner som sanger, danser og skuespiller. Hun underviser også i dans for Den Norske Ballettskole. Ane begynte i jobbstrekken januar 2019 og holder til i Oslo. 

Aurora Itland :

Aurora Itland

Utdannet danser ved Kunsthøgskolen i Oslo med en Bachelor i jazzdans (2017). Jobber freelance med base i Oslo, og var blant annet å se i "The Phantom of the Opera" på Folketeateret (2018-2019). Aurora har jobbet hos Jobbstrekken siden september 2019.

Benedicte Sætre :

Benedicte Sætre

Benedicte er utdannet danser og pedagog fra Norges dansehøyskole, med utdypning innenfor jazz. Hun underviser også i både dans og drill hos Romerike Drillkorps.

Caroline Navestad :

Caroline Navestad

Caroline er tdannet jazz/moderne danser ved Balettakademien i Stockholm (2015), og jobber nå som frilans danser i Oslo. Hun har medvirket som danser og skuespiller i oppsettinger ved b.l a. Katuaq Kulturhus på Grønland og Oslo Nye Hovedscenen, samt gjort reklameoppdrag. 
Ved siden av frilanslivet jobber hun som personal på Oslo Nye Teater og i jobbstrekken, som hun har vært ansatt i siden November 2017. 
Cecilie Välinen :

Cecilie Välinen

Cecilie jobber som frilans danser og skuespiller, og har jobbet hos Jobbstrekken i 1 år.

Elisabeth Oterholt Peersen :

Elisabeth Oterholt Peersen

Elisabeth var ferdig utdannet ved Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) i 2016. Hun startet å jobbe i Jobbstrekken høsten 2016. Ved siden av dette er hun dansepedagog på Dancespace og holder kulturskoletimen for 2.klassinger på diverse skoler i Rælingen kommune. Hun jobber også frilans, og er danser i Quick Style Kompani.

Elise Rougnø :

Elise Rougnø

Utdannet fra Bårdar Akademiet og Bårdar International. Har en bachelorgrad i musikkteater fra Musikkteaterhøyskolen. Jobber som frilans danser/musikalartist og underviser ved Norsk Ballettinstitutt. Hun har jobbet med Jobbstrekken siden januar 2017. 
Karianne Andreassen :

Karianne Andreassen

Karianne er utdannet dansekunstner fra London Studio Centre og startet i jobbstrekken i mars 2019. Hun arbeider som frilans dansekunstner med koreografer og kompanier som Janis Claxton, Simone Grøtte, Hålogaland Teater, Katma Produksjoner, Bolshoiballetten og Royal Opera i London. 

Karianne Soot Iversen :

Karianne Soot Iversen

Var med fra Kildes begynnelse i 2003, og vi er glade for at hun er med oss igjen fra høsten 2018. Ellers har Karianne jobbet som ballettpedagog, siden hun ble uteksaminert fra Den Norske Balltthøyskole i 1997. 

Karina Cecilie Bergmann :

Karina Cecilie Bergmann

Karina startet i Jobbstrekken i 2019, hvor hun har IF og Equinor fast hver tirsdag i Oslo.

Linn Camilla Fjelleng Hansen :

Linn Camilla Fjelleng Hansen

Linn Camilla er utdannet ved Norges Dansehøyskole med moderne- og samtidsdans som hovedfag (2017). Hun startet i Jobbstrekken i juni 2017, og jobber ellers som frilans danser og pedagog i Oslo. 

Louise Hellern Letting :

Louise Hellern Letting

Louise er utdannet danser fra Bårdar International (2014). Hun jobber nå som fast danser i showgruppen «Show de Vida», samtidig som hun jobber frilans som danser i flere produksjoner. Begynte å jobbe for jobbstrekken i oktober 2018 i Oslo. 

Maria Westher :

Maria Westher

Maria er utdannet fra Mountview Academy of Theatre Arts i London, og Bårdar Akademiet i Oslo. I tillegg til Jobbstrekken jobber hun frilans som sanger og musikalartist, og underviser i dans og musikal. Har jobbet for Jobbstrekken i Oslo siden høsten 2018. 

Marte Golten :

Marte Golten

Marte Golten er utdannet danser ved Spin Off forstudium i dans og Balettakademien i Stockholm i 2018. Etter skolen begynte hun i jobb som ballettdanser i "The Phantom of The Opera" på Folketeateret. Marte begynte i jobbstrekken i august 2019, og jobber ellers som frilans dansekunster. Nå for tiden jobber hun med et eget prosjekt som skal på turné høsten 2019. 

Nora Helena Dyrholm :

Nora Helena Dyrholm

Nora har en bachelor i utøvende dans fra Universitetet i Stavanger, samt en ettårig Praktisk Pedagogisk-utdanning for dansere og et enkeltemne i Spesialpedagogikk. For øyeblikket holder hun på med en master i Dansevitenskap på NTNU og jobber på danseskolen KGB dans i Lysaker og Asker. I tillegg jobber hun som frilans danser og instruktør innenfor styrke, pilates og yoga. Hun har jobbet i jobbstrekken i 2 år, både i Stavanger og Oslo.

Ragna Gullbrekken :

Ragna Gullbrekken

Ragna er et rimelig nytt tilskudd til Jobbstrekken. Ragna er utdannet ved Bårdar Akademiet og startet i jobbstrekken i april 2019. Ragna strekker i Oslo, og studerer kulturledelse ved siden av Jobbstrekken. 

Sara Kaspersen :

Sara Kaspersen

Sara er danser og danselærer utdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo og Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance, og har tidligere jobbet som treningsinstruktør. Sara begynner med faste strekker i Oslo høsten 2019 etter å ha vært vikar en stund. 

Sofie Westvik :

Sofie Westvik

Sofie Westvik kommer fra Tromsø og har en bachelor i Moderne- og samtidsdans med pedagogikk fra Norges Dansehøyskole. Hun har vært fast instruktør for Jobbstrekken siden høsten 2017. I tillegg til Jobbstrekken er hun dansepedagog på Lysejordet AKS og jobber som frilans danser. 

Susanne Karin Moe :

Susanne Karin Moe

Susanne jobber som dansepedagog, PT, yoga-og pilatesinstruktør og frilansskuespiller. «Jeg brenner for at folk skal kjenne gleden og friheten av å bevege seg og av å ha en sunn kropp fri for smerte». Susanne har jobbet hos Jobbstrekken i over 1 år.

Synne Sørum :

Synne Sørum

Utdannet danser ved Kunsthøgskolen i Oslo og Spin Off Forstudium i dans. Synne jobber freelance som danser i Oslo og har blant annet jobbet med Oslo Danse Ensemble, Ingri Fiksdal og Simone Grøtte. Hun startet i Jobbstrekken høsten 2018.

Thea Lund :

Thea Lund

Thea er utdannet ved Norges Dansehøyskole med jazzdans som hovedfag (2019). Jobber som pedagog ved dancespace i Ås og på Ryen. Har jobbet i jobbstrekken siden August 2019.

 

 

Jobbstrekken Stavanger

Marte Aspås Krog :

Marte Aspås Krog

Marte er utdannet danser med fordypning i moderne/samtidsdans og dansepedagog ved Universitetet i Stavanger - fakultet for utøvende kunstfag. Hun jobber som dansepedagog ved Stavanger Kulturskole og frilanser på siden. Marte gjør jobbstrekk i Stavanger. 

 

 

 

Jobbstrekken Bergen

Brita Grov :

Brita Grov

Brita er utdannet danser fra Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance i London og har videreutdanning i fysisk teater og har mastergrad i Contemporary Performance Practices. Brita har fleire år jobbet som frilans danser, koreograf og lærer i London og Norge. Hun jobber som frilans dansekunstner i foretaket 'Grov Productions’ og kollektivet ‘Kvinnereller' og startet å strekke i ‘Jobbstrekken' høsten 2018.

 

 

Jobbstrekken Trondheim

Emilie Fløisand Moen :

Emilie Fløisand Moen

Emilie har studert på Spin Off forstudium i dans, og Balettakademien i Stockholm. Hun underviser nå som pedagog på Lets Dance i Trondheim og freelancer som danser.

Kristin Moen :

Kristin Moen

Kristin begynte i jobbstrekken i Mai 2019. Hun har gått på danselinja ved Trondheim Katedralskole og første året av en bachelor i samtidsdans ved Universitet i Stavanger. Nå jobber hun for jobbstrekken, 3T-Treningssenter, og av og til som vikar ved Step By Step dansestudio. 

Marthe Aagesen :

Marthe Aagesen

Marthe Aagesen er utdannet ved Spin Off forstudium i dans (2012) og Balettakademien i Stockholm (2016). Hun er frilans dansekunstner og jobber for blant annet Panta Rei Danseteater og Montage Dansekompani. Hun underviser også dans ved Step By Step danseskole. Hun begynte i jobbstrekken i 2018 og strekker i Trondheim.

Hanne Konstad Aalberg :

Hanne Konstad Aalberg

Hanne er utdannet fra Norges Dansehøyskole med jazz fordypning (2014), og har master i kunstfagsdidaktikk. Hun jobber frilans som danser og koreograf, og som dansepedagog ved Kulturskolen i Stjørdal. Hun startet som instruktør for jobbstrekken høsten 2014, og holder til i Trondheim. 

 

 

Jobbstrekken Fredrikstad

Anniken Bakken Lundberg :

Anniken Bakken Lundberg

Anniken er utdannet fra Bårdar Akademiet, og er nå under studier til å bli Core NLP Coach. Hun jobber som koreograf og instruktør for "Sceneteppe" i Fredrikstad, samtidig som hun er frilans vokalist/musikalartist. Anniken har jobbet i jobbstrekken siden Januar 2018.

 

 

Jobbstrekken Steinkjer

Guro Gulstad :

Guro Gulstad

Guro er utdannet ved Skolen for Samtidsdans og startet hos oss i januar 2015. Hun jobber som vikar på Jobbstrekken i Steinkjer nå.
Hun jobber for Dans i Nord-Trøndelag og har også jobbet for Inderøy Videregående Skole.

Live Strugstad :

Live Strugstad

Live er utdannet danser ved London Contemporary Dance School, og har i tillegg PPU- og yogautdanning. Hun jobber for tiden som produsent for Dans i Trøndelag, hvor hun er kunstnerisk leder for Kortreist dansefestival på Inderøy, samtidig som hun er frilans danser, dansepedagog og yogalærer. Live startet i Jobbstrekken høsten 2019. 

 

 

Jobbstrekken Drammen / Asker

Beata Kapluk :

Beata Kapluk

Beata er utdannet danser fra Statlig Ballettskole i Polen og Moderne Dansakademi  i Berlin. Hun strekker selskaper i Drammen. Hun startet å jobbe i Jobbstrekken i Januar 2019, og i tillegg til Jobbstrekken er hun balletpedagog. 

 

 

Jobbstrekken Ski

Synne Eriksen :

Synne Eriksen

Utdannet fra Liverpool Institute for Performimng Arts (2017). Startet i Jobbstrekken januar 2019, hvor hun strekker i Ski og jobber ellers frilans med dans og underholdning.

 

 

Jobbstrekken Kristiansand

Åse Haugen :

Åse Haugen

Åse begynte i Jobbstrekken i Kristiansand september 2016. Hun jobber i tillegg som pilatesinstruktør, med kurs og faste timer i Lillesand og Kristiansand.

 

 

Jobbstrekken Jessheim

Maria Lockert :

Maria Lockert

Maria startet i jobbstrekken høsten 2019. Er utdannet ved Norges dansehøyskole. Samtidig driver Maria Jessheim Danseskole, og har drevet den siden 2008.

 

 

Jobbstrekken Hamar

Frida Vorgaard :

Frida Vorgaard

Frida er utdannet danser fra Trinity Laban i London. Hun jobber nå som danselærer på PS:Dance og Ringsaker kulturskole, og er også freelance som koreograf og danser. Hun har jobbet for jobbstrekken i 2 1/2 år og stortrives med å strekke sammen med bedriftene på Hamar.

 

 

Jobbstrekken Tromsø

Linn Anna Eriksen :

Linn Anna Eriksen

Linn Anna Eriksen er utdannet fra Den Norske Ballethøyskolen og Bårdar, og har jobbet for   jobbstrekken siden 2014.  Linn Anna jobber også som pedagog hos Salsademika og Dansademika i Tromsø.

Hanna Tjelmeland Fause :

Hanna Tjelmeland Fause

Hanna er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen i Oslo med jazz som hovedfag. Hun startet i Jobbstrekken som vikar våren 2013, og ble fast instruktør høsten 2013. Hun jobber også som dansepedagog hos Tromsø kulturskole, og er frilans danser.

 

Kontakt 
M: 928 36 299
E-post: hanna@jobbstrekken.no

 

 

Jobbstrekken Sandefjord / Larvik

Kristina Skjelberg :

Kristina Skjelberg

Kristina har en Bachelor fra Statens Balletthøgskole og teacher training fra Martha Graham School of Contemporary Dance New York. Hun har også utdanning som Personlig trener fra American Council on Exercise og Sertifisert NLP Master Helse og Business Coach, samt sertifisert Yogainstruktør og Redcord Specialist. I tillegg til Jobbstrekken, er hun gründer og driver Overskuddsskolen.